Onze diensten wonen
Architectuur bouwen, verbouwen, BENOveren

Ozet consulting heeft de architect bouwmeester en de architect kunstenaar bij elkaar gebracht.

Hierdoor wordt er naast aandacht voor de wensen en het budget van de bouwheer ook gestreefd naar maximale aandacht voor de mens (bewoner-gebruiker) en zijn leefomgeving (milieu). In onze projecten streven wij naar leefkwaliteit, ook voor minder-mobielen, en naar energie efficiƫntie en CO2 neutraliteit.

Wonen
Wonen Wonen
Bouwcontrole - Expertise

Waarom bouwcontrole - expertise?

Een gebouw heeft ook te lijden onder de tand des tijds. Het dagelijkse onderhoud is onvoldoende om uw investering blijvend te laten renderen. Misschien vertoont je woning of gebouw onaangename gebreken zoals scheuren, vochtplekken, schimmels of ervaar je problemen van onverklaarbare tocht, onaangename geuren, een onaangenaam binnenklimaat. Wij kunnen het voor u onderzoeken en duidelijk in kaart brengen zodat een juiste aanpak mogelijk wordt.

Wonen
Wonen Wonen
Energieaudit

Met een energieaudit helpen wij om tot 30% en meer te besparen op je energieverbruik.

Naast het opsporen van warmteverliezen, ventilatieverliezen, ontbrekende of slecht geplaatste isolatie, gaan wij ook op zoek naar mogelijkheden om het elektriciteitsverbruik te verlagen. Een professioneel uitgevoerde eenergieaudit verdien je in geen tijd terug.

Wonen
Wonen Wonen
Passiefhuis - BEN woning

Wat is een passiefhuis?

Een passiefhuis is een lage energiewoning waarbij zonder gebruik te maken van een conventionele verwarming of koeling, een comfortabel binnenklimaat wordt verkregen. Bij een passiefhuis is de energiebehoefte vier keer lager dan in een gemiddelde woning
Wij bieden u volledige trajectbegeleiding van ontwerp tot realisatie van uw nieuwbouw of verbouw project.

Wonen
Wonen Wonen
Thermografie

Met behulp van een infraroodcamera maken wij het onzichtbare zichtbaar.

Het opsporen van warmteverliezen, ventilatieverliezen, lekken in leidingen of platte daken, slecht geplaatste isolatie, nakende defecten aan elektrische schakelingen en bewegende machineonderdelen, en nog veel meer, op infrarood beelden wordt het zichtbaar.

Wonen
Wonen Wonen