Onze diensten werkenActies van de maand
Architectuur bouwen en verbouwen.

Ozet consulting heeft de architect bouwmeester en de architect kunstenaar bij elkaar gebracht.

Hierdoor wordt er naast aandacht voor de wensen en het budget van de bouwheer ook gestreefd naar maximale aandacht voor de mens (bewoner-gebruiker) en zijn leefomgeving (milieu). In onze projecten streven wij naar leefkwaliteit, ook voor minder-mobielen, en naar energie efficiƫntie en CO2 neutraliteit.

Wonen
Wonen Wonen
Bouwcontrole - Expertise

Waarom bouwcontrole - expertise?

Een gebouw heeft ook te lijden onder de tand des tijds. Het dagelijkse onderhoud is onvoldoende om uw investering blijvend te laten renderen. Misschien vertoont je woning of gebouw onaangename gebreken zoals scheuren, vochtplekken, schimmels of ervaar je problemen van onverklaarbare tocht, onaangename geuren, een onaangenaam binnenklimaat. Wij kunnen het voor u onderzoeken en duidelijk in kaart brengen zodat een juiste aanpak mogelijk wordt.

Wonen
Wonen Wonen
Energiemanagement

Hoe begin je er aan?

Vele bedrijven en instellingen worden vandaag geconfronteerd met sterk stijgende energiekosten en de zekerheid dat deze kosten in de toekomst nog verder zullen toenemen.
De wens om hier iets tegen te ondernemen wordt dikwijls in de weg gestaan door de onzekerheid van hoe hier het best aan te beginnen.

Thermografie

Met behulp van een infraroodcamera maken wij het onzichtbare zichtbaar.

Het opsporen van warmteverliezen, ventilatieverliezen, lekken in leidingen of platte daken, slecht geplaatste isolatie, nakende defecten aan elektrische schakelingen en bewegende machineonderdelen, en nog veel meer, op infrarood beelden wordt het zichtbaar.

Wonen
Wonen Wonen
Preventieadvies

Onze aanpak reikt verder dan veiligheid alleen

Wanneer mensen in een veilige en aangename omgeving kunnen werken, dan verhoogt hun productiviteit zonder dat zij daarvoor meer werkdruk of stress ervaren. Het werken wordt aangenaam en schenkt voldoening.
Samen kunnen wij hier iets aan doen! Een externe visie maakt vaak het verschil.

Wonen
Wonen Wonen
Rendementsverbetering

Efficiƫntie leidt automatisch tot een hoger rendement

Ondernemers en managers worstelen dagelijks met het rendement van hun bedrijf. De concurrentie is zwaar en de consument stelt steeds hogere eisen.
De kunst is om de kwaliteit op peil te houden, de omzet te vergroten, en de kosten te minimaliseren zonder de werknemers nog meer te belasten.
Samen kunnen wij hier iets aan doen! Een externe visie maakt vaak het verschil.

Kwaliteitscontrole

Een kwalitaieve dienstverlening of een kwalitaief product verhogen de klantentevredenheid

Hoe vaak dienen arbeiders terug te gaan alvorens een werk kan opgeleverd worden?
Hoeveel producten dienen vernietigd te worden omdat zij niet voldoen aan de kwaliteitseisen?
Hierdoor gaat een groot deel van de winst verloren.
Samen kunnen wij hier iets aan doen! Een externe visie maakt vaak het verschil.