Onze diensten wonenActies van de maand
Bouwcontrole - Expertise

Waarom bouwcontrole - expertise?

Een gebouw heeft ook te lijden onder de tand des tijds.
Een duidelijk rapport over de toestand van een gebouw kan een helder zicht bieden over welk bouwtechnisch onderhoud in de volgende jaren dient te gebeuren.
Misschien vertoont je woning of gebouw onaangename gebreken. Wij kunnen het voor u onderzoeken en in kaart brengen zodat een juiste aanpak mogelijk wordt.

Klik hier om verder te lezen.

Wonen
Wonen Wonen
Quick scan of buildings

Waarom een snelle scan laten uitvoeren?

Je wilt een woning kopen of verkopen.
Als koper weet je graag waaraan je begint, een quick scan geeft je een beeld van de gebreken aan de woning die je op het oog hebt. Naast de gebreken worden ook oplossingen voorgesteld en termijnen waarbinnen die oplossingen dienen uitgevoerd te worden. Een quick scan is als het ware een beknopt onderhoudsrapport voor je woning.
Als verkoper krijg je graag een goeie prijs voor je woning. Een quick scan helpt je die prijs te bepalen en biedt de kandidaat kopers vertrouwen. Zij weten wat zij kopen.

Klik hier om verder te lezen.

Bouwgebreken - bouwschade

Schade of gebreken aan je woning of gebouw? Wij onderzoeken het en bieden een oplossing.

Vocht, schimmels, rare geurtjes, scheuren en barsten, rare geluiden, koude of tochtgevoel en noem maar op. Allemaal onaangename vaststellingen die je vroeg of laat toch wel ergens tegen komt in gebouwen.
Als eigenaar weet je dan graag wat de oorzaak is en hoe je er iets aan kan doen. Een bouwcontrole geeft je een beeld van de gebreken en waar zij vandaan komen.

Klik hier om verder te lezen.

Houtaantasting
Schimmels houtaantasting
Energieaudit

Met een energieaudit helpen wij om tot 30% en meer te besparen op je energieverbruik.

Naast het opsporen van warmteverliezen, ventilatieverliezen, ontbrekende of slecht geplaatste isolatie, gaan wij ook op zoek naar mogelijkheden om het energieverbruik te verlagen. Een professioneel uitgevoerde energieaudit verdien je in geen tijd terug.

Klik hier om verder te lezen.

Wonen
Wonen Wonen
Thermografie

Met behulp van een infraroodcamera maken wij het onzichtbare zichtbaar.

Het opsporen van warmteverliezen, ventilatieverliezen, lekken in leidingen of platte daken, slecht geplaatste isolatie, nakende defecten aan elektrische schakelingen en bewegende machineonderdelen, en nog veel meer, op infrarood beelden wordt het zichtbaar.

Klik hier om verder te lezen.

Wonen
Wonen Wonen